Viikkosiivous, suursiivous, muuttosiivous… säästä aikaa käyttämällä kotisiivouspalvelua!

Kotisiivous Espoo, Vantaa, Helsinki ja lähialueet tyytyväisyystakuulla

Kotisiivous Espoo, Vantaa, Helsinki ja lähialueet

Tuntuuko, että aina on kiire? Kokeile, kuinka siivouspalvelu helpottaa arkea ja lisää vapaa-aikaa.

Siivoussopimus

Siivoussopimuksen teko on kanssamme helppoa ja riskitöntä – voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa aina ilman kuluja. Työaika alkaa vasta asiakkaan ovelta. Mikäli aikaa jää sovituista töistä, loppuaika käytetään muuhun sovittuun työhön. Selkeää ja tehokasta!

Siivoojat

Siivoojamme ovat tunnollisia, ammattitaitoisia ja luotettavia vakituisia työntekijöitä. Työllemme annamme tyytyväisyystakuun ja toimintamme on vastuuvakuutettu. Kotinne on siis luotettavissa käsissä.

Miksi siivoamme useinmiten asiakkaan tarvikkeilla?

Asiakkaamme hyvinvointi on meille tärkeintä. Suomessa on jo miljoonan allergikon rajapyykki ylitetty. Emme halua, että toisesta asunnosta tulleet pölyhiukkaset siirtyvät seuraavaan asuntoon siivousvälineiden mukan

Kotisiivous hinnasto

Hinnaston ensimmäinen tuntihinta on palvelun todellinen työkustannus kotitalousvähennyksen kanssa. Toinen luku on palvelun normaali tuntihinta. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä osoitteesta www.vero.fi. Jos tarvitset palvelua iltaisin tai viikonloppuisin, tutustu tarkempaan hinnastoomme.

MA - KE

17 € / h34 € / h

TO - PE

17,50 € / h35 € / h

KERTASIIVOUS

19,50 € / h39 € / h
Kotisiivous Espoo, Vantaa, Helsinki ja lähialueet: minimityöaika 2 h, Kehä III:n ulkopuolien alue 3 h.
Varaa kotisiivous
Anna lahjaksi
Soita 0400 229 229

Miksi valita meidät?

  • työaika alkaa vasta kotioveltanne

  • tuntihinnan päälle ei tule muita kuluja

  • sovittu aika ollaan aina loppuun

  • palvelun voi perua kuluitta koska vain

  • ei irtisanomisaikaa

  • annamme tyytyväisyystakuun

  • toimintamme on vastuuvakuutettu

  • työntekijöillämme on mukanaan kuvallinen veronumerolla oleva henkilökortti.

Mitä asiakkaat ovat olleet mieltä?

Hei, kiitos, hyvältä näytti. Purjetta ei ole koskaan puhdistettu – tainnut olla paikoillaan muutaman vuoden – joten varmaan hommaa riitti.
T: Leena

Olemme erittäin tyytyväisiä tekemäänne työhön työ oli hyvin ja perusteellisesti tehtyä. Varmasti tarvitsemme palveluitanne jatkossakin palaamme asiaan. Suosittelemme teitä kaikille jotka kyselevät meiltä hyvää siivousfirmaa. Hyvää pääsiäistä.
T: Pekka P

Selvä ja kiitos kaikesta hyvästä ja joustavasta palvelusta! Täytyy tässä yhteydessä vastoin perinteistä suomalaista pidättyväisyyttä sanoa vielä, että olet aivan silminnähden panostanut näiden palveluiden laatuun – ja osaan antaa sille erityistä arvoa koska olen itsekin työssäni joutunut organisoimaan, tuotteistamaan ja myymään palveluita. Kaikki kauttanne tullut kotiapu on ollut erittäin hyvää.
T: Eero