Keitä olemme?

kodinpalvelut_siivousyritys

Olemme kokenut ja luotettava siivousyritys ja ruoka- ja kotipalvelutuottaja

Kodinpalvelut.net on rekisteröity yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajien rekisteriin (AVI). Toimintaamme valvovat kunnat ja Aluehallintovirasto. Olemme toimineet jo vuodesta 2003, aluksi toiminimellä ja vuodesta 2008 osakeyhtiönä. Kodinpalvelut.net on yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen perheyritys. Palvelujemme käyttäjistä valtaosa on perheitä ja yksityisiä henkilöitä.

Meillä on platinum AAA:n luottoluokitus, jonka saa 0,2 % Suomalasista yrityksistä. Lisäksi Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, parhaaseen mahdolliseen minimiriskiluokkaan 1. Yrityksemme on yksi niistä. Luottoluokkia on neljä. Vaatimuksena parhaaseen mahdolliseen 1- luokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.

Millä erotumme muista?

Hintoihimme ei lisätä muita kuluja, kun palvelu suoritetaan arkisin klo 07.00 – 18.00 välillä. Sovittu työaika tehdään aina loppuun ja työaika alkaa vasta asiakkaan ovelta. Mikäli aikaa jää sovituista töistä, loppu aika käytetään muuhun sovittuun työhön. Meitä sitoo vaitiolovelvollisuus myös työjakson jälkeiseen aikaan. Työllemme annamme tyytyväisyystakuun, eli emme veloita palvelusta, jos työmme jälki ei ole mielestänne hyvä. Pääkilpailijamme ovat meitä jopa 15 % kalliimpia. Yrityksemme kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Lisätietoa osoitteesta www.vero.fi.

Miksi valita Kodinpalvelut.net?

Pyrimme valppaasti näkemään ja kuulemaan, mitä tarvitset ja mitä pidät tärkeänä. Meiltä löytyy tunnollisia, ammattitaitoisia ja luotettavia työntekijöitä. Hinnoittelumme on kilpailijoitamme edullisempaa. Kaikki työntekijät ovat meidän vakituisia työntekijöitämme. Meillä ei ole vuokra- eikä franchaising-työntekijöitä. Työntekijöillämme on mukanaan kuvallinen veronumerolla oleva henkilökortti. Meillä on kattava vastuu- ja potilasvakuutus. Voit asioida yhden yrityksen kanssa, kaikissa kotitalousasioissa. Emme myöskään vaadi vakuusmaksuja asiakkailtamme. Olemme Suomalainen yritys. Tuemme myös Mannerheimin lastensuojeluliiton työtä sekä noudatamme toiminnassamme yrityksemme ympäristölinjauksia. We also serve our customers in English.

Kuinka on mahdollista, että Kodinpalvelut.net:n hinnat ovat edullisempia kuin kilpailijoiden?

Meillä et maksa itsellesi turhasta. Meillä ei ole liiketiloja kaupungin keskustassa, jotka aiheuttavat valtavat kiinteät kulut. Emme myöskään mainosta kalliissa medioissa, kuten kilpailijamme. Siirrämme kaikki säästetyt eurot asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Tutustu edulliseen hinnastoomme!

Miksi ympäristöasiat ovat tärkeitä?

Toimimme vastuullisesti ja koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme. Kehitämme toimintaamme kestävää kehitystä tukevia menetelmiä etsien. Kodinpalvelut.net:n palvelun ekotehokkuus helpottaa asiakkaamme elämäntavan ympäristöystävällisyyttä. Kaikki painomateriaalimme valmistetaan luontoystävällisestä paperista, jolle on myönnetty EU-kukka ympäristömerkki. Käytämme automerkkiä, joka on valittu Euroopan päästöiltään puhtaimmaksi automerkiksi. Veden ja pesuaineen kulutusta pyritään säännöstelemään oikeilla siivoustekniikoilla ja siivousvälineillä.

Terveisin,
tj. M. Vuorio

Ota yhteyttä
Anna lahjaksi
Soita 0400 229 229
Rekrytointi

luotettava siivousyritys ja ruoka- ja kotipalvelutuottaja

Meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Käytämme esimerkiksi automerkkiä, joka on valittu Euroopan päästöiltään puhtaimmaksi automerkiksi.